menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Hoeksche Waard weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Hoeksche Waard

Een kundige Mediator uit Hoeksche Waard helpt u graag verder.

Mediators Hoeksche Waard: de werkwijze

U schakelt een mediator in wanneer jullie gewoon nog door een deur kunnen. Voordat dingen van kwaad tot erger gaan en er een advocaat aan te pas moet komen. Overigens is het zo dat bij een uitspraak van een rechter er altijd één van de partijen in een conflictsituatie de zaak verliest, de oorzaak van het conflict zal dus niet opgelost worden. Met mediation kunt u in de toekomst nog samen door een deur. Mediation is vandaar een win-win.

In een sessie met een mediator zal deze alleen vragen stellen en het gesprek leiden, en nooit advies geven. Wel geeft de mediator informatie die benodigd is. Om tot een oplossing te komen is er de intentie van betrokken partijen nodig om het conflict tot een goed einde te brengen. Van allebei de partijen wordt verwacht dat zij naar elkaar zullen luisteren en zich kunnen inleven in elkaars situatie.

Sowieso zal tijdens het eerste gesprek zal de mediator uitleggen hoe het proces in zijn werk gaat en er wordt een overeenkomst getekend. Hierin staan alle spelregels, zoals het zorgdragen van vertrouwelijkheid en de vrijwillige basis.

Is het punt bereikt dat alle dieperliggende oorzaken boven tafel zijn en voor alle partijen goed zijn besproken, dan kan het onderhandelingsgesprek plaatsvinden. In de afrondende fase kunnen de partijen dan tot een definitieve oplossing komen, waarna deze oplossing zal worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Op die manier kunnen er geen misverstanden ontstaan over wat er is besproken.

Men kan de bemiddeling van een mediator uit Hoeksche Waard onder meer inroepen voor:

  • geschillen in de relationele sfeer
  • conflicten tussen buren
  • geschillen tussen werkgevers en werknemers
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • overige zakelijke geschillen
  • geschillen met overheidsinstanties
513
Klanten geholpen met mediators vergelijken
4.401
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Hoeksche Waard

Heeft u een zakelijke mediator uit Hoeksche Waard nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Hoeksche Waard of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Hoeksche Waard.

mac
mac
img

Ik ben Adri Knaapen, regiomanager in Hoeksche Waard. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Hoeksche Waard.

Zoekt u bekwame mediation in Hoeksche Waard?

Een gang naar de rechter is niet nodig als u gebruik maakt van mediation. Hoewel het misschien lijkt alsof u gelijk heeft en misschien de zaak voor de rechter ook wel wint, zullen allebei de partijen slachtoffer zijn. In geval van een rechtszaak zal de relatie tussen betrokken partijen kapot gaan en lastig te herstellen zijn. Op zakelijk gebied kan dit grote gevolgen hebben, zowel financieel als uw goede naam die in een negatief daglicht komt te staan.

In geval van gerechtelijk vonnis is de verliezer ook nog eens een dubbele verliezer, want deze partij wordt ook veroordeeld voor het betalen van de proceskosten. Betrokken partijen dienen in een mediationproces er dus het beste van te maken. Als betrokken partijen tot een oplossing weten te komen, dan is dit vooral aan henzelf te danken en omdat de mediator als onafhankelijke derde partij erbij heeft gezeten.

Wat voor u ook heeft, er is altijd een kans om dit met mediation op te lossen. Zoekende naar naar een mediator uit Hoeksche Waard? Zorg ervoor dat uw conflict snel tot het verleden behoort en laat verschillende professionele mediators in Hoeksche Waard verschillende prijsopgaven naar u toezenden.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Hoeksche Waard te zeggen hebben!

img

Hendricus Weteringe

Ik had best wel haast bij het vinden van een Mediator. Mijn beste vriendin adviseerde Professionals Hoeksche Waard en ik ben haar enorm dankbaar. Door het duidelijke formulier en de snelle reactie was de juiste partner zo gevonden. Bedankt Professionals Hoeksche Waard!

img

Mariska Geesien

Door Professionals Hoeksche Waard heb ik heel snel een aantal geschikte mediators doorgestuurd gekregen waar ik iets mee kan. Na het krijgen van de offertes heb ik 2 bedrijven uitgenodigd om langs te komen. De kennismakingsgesprekken waren goed en ik denk dat de gekozen partij mij goed kan helpen.

Professionals uit andere branches in Hoeksche Waard

Let's Talk

Bij Professionals Hoeksche Waard staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier